Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ισχυρό Ανθρώπινο Δυναμικό & Τεχνολογία
Με συνεχή ταξίδια και επιμορφωτικά σεμινάρια πέρα των συνόρων μας, ανανεώνουμε και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό σύστημα του φροντιστηρίου μας.
Οι καθηγητές είναι απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων, εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της Ιταλικής, Ισπανικής και Πορτογαλικής γλώσσας σε ξένους. Τέσσερα είναι τα βασικά σημεία υπεροχής μας: η μεθοδολογία μας, η διδακτική μας, η συνεχής χρήση της ξένης γλώσσας κατά την διάρκεια του μαθήματος και η στενή συνεργασία μεταξύ Σχολείου, μαθητή και γονέα.
Η Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου μας, με συνεχή σεμινάρια εποπτεύει και στηρίζει έμπρακτα την εξέλιξη των καθηγητών της.

Ενδιαφέρεστε να κάνετε μαθήματα σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα Φροντιστήρια Ισπανικών Ιταλικών Πορτογαλικών στην Αθήνα ;
Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Απευθυνόμαστε:
alt Σε υποψήφιους ΑΕΙ Ελλάδας και Εξωτερικού Ιταλικής και Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών.
Σε όσους επιθυμούν να κάνουν οποιασδήποτε σχολής βασικές ή μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιταλία ή στην Ισπανία
Σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα Erasmus ή Erasmus Mundus στην Ιταλία, Ισπανία ή Πορτογαλία
Σε όσους θέλουν να ολοκληρώσουν την επαγγελματική και μαθησιακή τους κατάρτιση με μια αδιαμφισβήτητα καθιερωμένη γλώσσα στην Ελλάδα (Ιταλικά) ή με μια από τις πλέον διαδεδομένες γλώσσες στον κόσμο και συνεχώς ανερχόμενη σε ζήτηση (Ισπανικά), ή με την γλώσσα των τεσσάρων ηπείρων (Πορτογαλικά).
Σε εταιρίες και επαγγελματίες
Σε ενηλίκους και ανηλίκους

Δεν υπάρχουν σχόλια: